Morjens!

Hey Soul Sister på hög volym, solglasögonen i ena handen och solkrämen i andra dansande runt huset. Jepp jag skall byta ut den blå vita flaggan mot en annan blå vit. Grekland. packar. Skall till vår båt i grekland imorgon och vara där i två och en halv vecka. HÄRLIGT. solande, simmande och ja shoppande förastås. Greece Here I COME.

Bloggar mera där nere vid båten sen, har ju Laptopen och Iphonen med så:)

Update

Blev just färdig med allt jobbande för den här veckan. Catching! pengar.pengar.pengar:) Fick igår veta vilket gymnasium jag kom in på, och jag slapp in på mitt första val! Det är en Ib linje. (först går man PreDp) Ville gå på just denna linje för att jag gick MYP det här och förra året utomlands (middle years program, programmet som man går i skolor som har hela systemet. tas före Ib) Lite sorgligt är det för jag kommer inte att som jag gjort nästan hela mitt liv inte dela skola med min storebror:S. Nåmen lite stolt måste jag vara för att jag slapp in:)

Nä men nu ska jag gå och packa för att sedan hoppa på tåget hem. Troligen bokstavligt. Fashionably late as always


J´adore

dolce vita flash black
Blir såklart en beställning på dom när jag kommer hem. Dom är ju så snygga! Japp vi kommer att ha en härlig relation. J´adore dom här


Alexander Mcqueen

Sedan den dag han dog i år har han nog alrdig varit mer kändare. Ni vet vem jag talar om. Som säljer ringar som dessa? Förstås är ju inte ringen nedan den enda masterpiece:n labelled Alexander Mcqueen, jag menar har ni sett dom där ganska så omtalade leggingsen? Trés-chic!

alexander mcqueen ring-gold skull cocktail ring

Vad tycker ni om dödskalle ringen? Creepy-chic eller bara creepy? Kostar runt en tusing.


Just sayin´

Ett litet tips bara: om ni har en fedora på hyllan över garderoben så försök inte ta ner den med att kasta ett bälte, för båda kommer att stanna uppe på hyllan och fedoran sjunker ännu längre in, så slutligen har ni inte en chans att nå den längre och blir frustrerad. Sen kommer ni på att man kan ta en stege och klättra upp och känner er dumma. Så ta stegen direkt istället:D Just saying!

Sommarsandaler och wedges - Drömgarderob

diane von furstenberg kamala flat sandalsmiu miu suede gladiator sandalsmiu miu cork and leather wedge sandalsnine west womens ucan ankle cuff flat sandalburberry tumbled leather espadrilletapeet braided leather sandalsripicca 13873guess by marciano womens dakota thong sandal


Hann inte samla ihop mer än sä här just nu..


Alexander McQueen

McQ är en lite billigare linje gjord av Alexander McQueen.  Snygg men ganska så basic. Dom kostar minst ett par tusenlappar per styck. Själv skulle jag nog sätta pengarna på mina önskade DSQUARED2 regnstövlar men om man är ett rikitigt Alexander McQueen fan, så varför inte? Just det, det sägs ju att "Less is more" men gäller detta också Alexander McQueen? Vad tycker du? Jag tyckte jag såg några av de här hos Asos på designer sektionen men är inte riktigt säker...

Några exempel

McQ by Alexander McQueen-mcq by alexander mcqueen jersey twisted drape dressMcQ by Alexander McQueen-mcq cotton scarf dressMcQ by Alexander McQueen-mcq by alexander mcqueen draped halterneck dress

Fler bilder kan du sekert hitta på min bästa vän, Google


13.06.10 Shakira

Ingen missade väl Shakira på torsdagen i hennes dress designad av Roberto Cavalli. Vad tycker ni om den? Snygg eller ful?


(Bilden tagen av Google)

Svårt att bestämma? Googla eller se på hennes uppträdande här:

http://www.youtube.com/watch?v=yaEAAa22o1E


13.06.10 Regnstövlar

God Morgon alla early-birds! Sovit gott? Mulet väder.. Men  i mulet väderkänner man sej ju sådär inspirerad att se om något som snygga rainboots existerar. Ett par riktiga Burberry stövlar är ju aldrig fel som Hilary duff bevisar
nedan. 
 Hilary duff
Men dom känns så "vanliga". Mönstret finns ju överallt så när det regnar plockar jag hellre fram ett par DSQUARED2 stövlar som är så coola. Finns ännu inte i garderoben men nog på önskelistan. Dior bootsen i andra ändan ser så där exclusiva ut och inte som ett par tråkiga regnstövlar från någon mataffär.

dsquared2 raining boot base nera   Dsquared2                                                                         Dior  dior plastic boots with logo

Nåjja man om man inte har råd att "splurge" på allting så kanske man ändå ska köpa ett par vanliga hel svarta. Det regnar ju inte så ofta så mycket att man behöver regnstövlar det är ju mest på landet man använder dem. 

Svart är klassikt. Svart är chict.



12.06.10

Jobbade med bloggens utseende idag så jag kan ha den som jag vill ha den. Nån kanske kommer att tycka att designen är lite simpel, men mitt bloggnamn är ju vanilla perfum, en skön doft men ändå sådär simpelt och nice.

Jag vet att det stavas perfume på engelska samt franska men då man säger det i svenskan blir det ju som Vanille perfum-ee. Alltså man uttalar e:t så därför bestämde jag mig för att inte sätta ett e på slutet :)) Komplicerat och invecklat. Jag vet.

Jag kommer att mest blogga om mode och sådant men också lite om mitt liv, men jag tänker förbli anonym:P

Nåjja, nu: filmtittade.

Sweet dreams alla!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0